Vellinge
Centerpartiet lokalt

Mikael Kinning

Personbild


Kandidat Kommunfullmäktige

 Jag är född i Lomma, efter närmare 30 år i Stockholm nu återbördad till Skåne och Höllviken. Där bor jag med min fru Christel och 16 åriga son Zigge sen 4 år tillbaka. Jag engagerade mig för integrationen i vår kommun 2016 och det tar upp större delen av min tid sen dess. Jag drivs av att bekämpa orättvisor och vägrar se på när människor far illa på grund av maktmissbruk. Jag har varit egenföretagare större delen av mitt liv och ser oftast möjligheter när det ser som mörkast ut.

I min kommun har det under alldeles för lång tid varit ett parti i majoritet. Ett parti som inte velat lyssna eller samverka. Centerpartiet är det parti som står upp för mina värderingar, framförallt gällande integration.

 

Vilka är de viktigaste frågorna för Vellinge kommun?

Att bryta moderaternas majoritet och skapa ett politiskt klimat där lösningar är viktigare än avsändaren. Integrationen i Vellinge måste tas på allvar och inte ses som ett nödvändigt ont.

 

Högupplöst bild

Mikael mot grön bakgrund

Kontakta Mikael Kinning

Kontakta Mikael

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....