Rolf Erichs

Personbild


Ledamot Kommunfullmäktige ∙ Ledamot Tekniska nämnden ∙ Styrelseledamot Vellingebostäder AB

Tack för att jag de närmaste 4 åren får förmånen att som centerpartist representera mina väljare i kommunfullmäktige. Under mina första 8 år som kommunalpolitiker representerade jag Nya Listan i Vellinge. Fusionen med Centerpartiet blev framgångsrik. Vi från Nya Listan får fortsätta att kämpa för våra ideal nu med ett riksparti i ryggen!

Jag har precis blivit vald till ordinarie ledamot i Tekniska nämnden, där jag får arbeta med trafikfrågor, vägföreningar, räddningstjänst, vatten och avlopp, beredskap mot översvämningar och renhållning. Jag är också ersättare i Kommunstyrelsen och sitter sedan flera år i Vellingebostäders styrelse. Ska jag klara dessa uppdrag på ett bra sätt behöver jag stöd. Tveka därför inte att höra av dig!

Min bakgrund är biträdande chefredaktör på Kvällsposten, informationschef för Saab i Linköping och har i många år drivit ett eget företag i PR-branschen i Linköping och Malmö. Jag är gift med Helena, har två barn och fyra barnbarn. På fritiden spelar jag golf och bridge.

Kontakta Rolf Erichs

Kontakta Rolf

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.