Södermanland
Centerpartiet lokalt

Martina Johansson

Personbild


Distriktsordförande och riksdagsledamot

Martina Johansson är distriktsordförande samt riksdagsledamot för Centerpartiet i Sörmland. I riksdagen ansvar Martina för frågor som rör familjerätt. Kontakta henne gärna!

Vem är du?
En positiv kvinna som är född och uppvuxen i Lekaryd utanför Alvesta. Numera bor jag med man och två döttrar i Västerljung, Trosa kommun.

Vad gör du?
Jag har uppdrag som distriktsordförande för Centerpartiet i Södermanland och även är även riksdagsledamot sedan 2018.

Vad vill du?
Som distriktsordförande vill jag fortsätta bygga organisationen så att vi blir ett starkt lag, för att kunna nå fler mandat i valet 2022. Det är viktigt för att Centerpartiet ska kunna vara med och påverka samhället i en positiv riktning. Som riksdagsledamot vill jag bland annat ha ett samhället som bättre möter barns behov av att ha tillgång till sina föräldrar, men även att vi får en bättre helhet för de barn som kommer till världen på andra sätt än man/kvinna och gift. Den lagstiftningen är nämligen väldigt lappad och lagad.

Kontakta Martina Johansson

Kontakta Martina

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....