VÄLKOMMEN TILL
CENTERPARTIET I GNESTA

 

Hej Centervänner!

Nu närmar sig även detta år sitt slut, vintern har gjort sig påmind men just nu är det grönt och milt utanför fönstret. Detta fönster i kommunhuset som jag återigen sitter innanför efter 8 månader utanför. Eftersom vänsterpartisten Oscar, som valdes till oppositionsråd efter valet 2022 avgick i slutet av sommaren blev jag återvald till oppositionsråd för resten av denna mandatperiod.

Det är betydligt lättare att påverka politiken och det dagliga arbetet när man sitter i denna position, det går inte att komma ifrån.

Vid arbetet med budget inför 2024 hade vi återigen en lista med ändringsförslag till styrets budgetförslag, vi fick gehör för de flesta punkter vi framförde, så vi inom (C) är i högsta grad med o påverkar i kommunhuset.

Alla vi inom förtroendegruppen jobbar vidare med gott mod och fortsätter vårt konstruktiva oppositionsarbete till förtret för MP o V.

Igår hade vi det sista KF innan jul, nu är det bara några möten till för mig innan det är juluppehåll och förhoppningsvis lugnt i kommunhuset över nyår.

Alla vi inom förtroendegruppen vill önska er en

GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR

Vi ser fram mot 2024, med bl.a. EU-valet. Vi hoppas att ni alla vill vara med och kampanja för att vi skall kunna behålla våra två mandat i Europaparlamentet, Emma och Abir.

Väl mött under 2024.

ER röst i kommunhuset: Håkan Ekstrand

sol-has-bg

Filtrera nyheter:
Alla nyheter
Alla nyheter Gnesta Centerpartiet
Senaste nytt

Fler nyheter från Gnesta

Fler nyheter från centerpartiet.se

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.