Centerpartiet bjöd upp till dans i Vistaskolan

Centerpartiet i Huddinge bjöd in till ett öppet möte om företagande och trygghet där partiets riksdagsledamot Johan Hedin och Christian Ottosson, kommunalråd i Huddinge deltog och berättade om partiets arbete på dessa områden. Kvällen hade ett kurdiskt tema med musik och mat från Kurdistan. Centerpartisten Serman Kanat var initiativtagare till kvällen och ordnade båda delarna.

Företagande och trygghet är två prioriterade frågor för Centerpartiet. Serman berättar själv om sitt engagemang i Centerpartiet som i mycket grundas i hans arbete som egen företagare.

-Jag har startat idrottsföreningar, kulturföreningar, kurser, hjälpsamlingar mm. Jag har drivit företag sedan 1998 då jag inte ens var 20 år. Med denna erfarenhet vet jag vilka trösklar som finns inom näringslivet. Vi har väldigt många småföretagare i Huddinge och jag tror att de behöver en klapp på axeln, de behöver veta att de uppskattas, och jag vill gärna vara en röst för dem.

- Centerpartiet i Huddinge ville med det här mötet, som vi kallade för Kurdisk Afton, berätta om våra förslag för småföretagare och trygghet samtidigt som vi har trevligt. Med kurdisk mat och musik bjöd vi upp till dans så att säga, säger Christian Ottosson, Centerpartiets kommunalråd i Huddinge.

Läs mer om vad Centerpartiet vill göra för ökad trygghet.

Läs mer om vad Centerpartiet vill göra för att underlätta för företagande.