Henrik Juhlin


Tillgänglighetsexpert, 40 år och bor i Vistaberg. Nyvald ledamot av kommunfullmäktige. Är idag ersättare i kommunstyrelsen och vice ordförande i både Bygglovs- och tillsynsnämnden (BTN) och valnämnden. Han sitter även i socialnämnden och representerar oss Huddingebor i region Stockholm.

Bor i ett parhus i Vistaberg tillsammans med min fru och våra två barn. Till vardags jobbar jag som tillgänglighetsexpert med fokus på webbutveckling. Förutom att jag är utvecklare, fritidspolitiker och småbarnsföräldrar så har jag just startat en enskild firma inom fotografering.

Jag kandiderar till kommunfullmäktige för att jag tycker det är viktigt att man engagerar sig i sin kommun och sin närmiljö. Jag vet också att mitt driv och energi kan jag göra skillnad för våra invånare!

Läs mer på: facebook.com/HenrikJuhlinCenterpartiet

Kontakta Henrik Juhlin

Kontakta Henrik

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....