Engagera dig för järfälla

möte

Var med och gör Järfälla ännu bättre!

Vill du också engagera dig i lokalpolitiken?

Genom att visa att du stödjer Centerpartiet gör du stor skillnad. Delar du vår vision om ett hållbart Järfälla och vill vara med och påverka är du varmt välkommen till oss i Centerpartiet!

Medlemskapet kostar 150 kr per år och du får då bland annat:

  • Chansen att vara med och på lika villkor med alla andra medlemmar påverka vår politik, både i Järfälla, Stockholms läns landsting och i Sverige.
  • Inbjudan till alla våra medlemsmöten.
  • Våra informationsbrev.
  • Inbjudan till studiebesök och konferenser
  • Möjligheten att gå på kurser och seminarier.
  • Träffa många andra trevliga människor.

Så här gör du!

För att få ett medlemspaket och betalningsavi via sms: Skriv Centerpartiet (mellanslag) personnummer (mellanslag) mejladress och skicka till 726 72.

Eller skriv ditt personnummer, mejladress och swisha 150 kr till nr 123 421 85 33

Därefter får du en bekräftelse via mejl och en betalningsavi hemsänd med posten. Ditt medlemskap börjar gälla när du har betalat medlemsavgiften på 150 kronor. Med posten får du också ett välkomstpaket där du kan läsa mer om Centerpartiet och ditt medlemskap.

Om du är intresserad av att bli medlem så kan du också fylla i ett internetformulär. Du får då information och inbetalningskort hemskickat till dig. Klicka här.

Du kan också ta kontakt med oss för att föra ett samtal om hur vi jobbar och vad du kan få ut av ett medlemskap i Centerpartiet. Klicka här.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.