Patrik Buddgård

Personbild


Gruppledare samt ledamot kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och näringslivskommittén

Gruppledare, Sticklinge

Vem är jag?

Uppväxt på Lidingö, friidrottare som gillar att springa långt, utbildad gymnasielärare med master i statsvetenskap. Idag gruppledare för Centerpartiet på ön.

Vilka frågor vill jag driva?

Jag vill ha ett annat ledarskap i stadshuset – ett ledarskap som lyssnar och tar tillvara på Lidingöbornas kunskap, synpunkter och idéer! Jag vill ha ett Lidingö som utvecklas i samklang med sin småstadskänsla med ett trivsamt Centrum med mötesplatser och stadsdelar med levande närservice nära hemmet. Jag vill stärka idrottsrörelsen som behöver fler idrottsytor.

Kontakta Patrik Buddgård

Kontakta Patrik

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.