Krister Forsberg

Personbild


Ledamot utbildningsnämnden

Vem är jag?

Ingenjör och författare som gärna skriver om ledarskap och utveckling. Tidigare arbetet vid Ericsson, AGA, KTH och KS. Numera egen företagare. Ledamot i kretsstyrelsen.

Vilka frågor vill jag driva?

Jag vill att mina barnbarn ska få en lika bra uppväxt på Lidingö som våra barn fick. Det ska vara nära till förskolan med små grupper. När barnen har vuxit ska det finnas gymnasieplatser för dem på Ön. Jag vill även att bostadsområdena ska bevaras med sin ursprungliga karaktär att vi värnar om ursprunget till småstaden Lidingö. Jag vill se ett näringslivskluster för att öka produktiviteten hos öns företagare.

Kontakta Krister Forsberg

Kontakta Krister

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.