Caroline von Seth

Personbild


Ledamot Kommunfullmäktige, ersättare utbildningsnämnden

Studerande, Herserud

Vem är jag?

Distriktsordförande för CUF Storstockholm och som nu efter avslutade gymnasiestudier blir kampanjsamordnare för Centerpartiet i Stockholmsregionen.

Vilka frågor vill jag driva?

Som ung vill jag såklart driva de frågor som faktiskt påverkar Lidingös ungdomar. Det är viktigt att det ska finnas platser på vårt gymnasium, att skolorna fungerar och att tryggheten på ön garanteras. Jag saknar det ideologiska tänket i kommunpolitiken så den vill jag föra med mig – med liberalism och feminism. Lidingö ska vara en öppen, human och jämställd ö, och det vill jag arbeta för!

Kontakta Caroline von Seth

Kontakta Caroline

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.