Kajsa Kronlund

Personbild


Talesperson äldreomsorg, vice ordförande Centerpartiet Lidingö, ledamot kommunfullmäktige samt omsorgs- och socialnämnden

Distriktssköterska, Mosstorp

Vem är jag?

Jag är utbildad distriktssköterska och arbetar på en av vårdcentralerna på ön. Uppvuxen i Österbotten i Finland och har bott på Lidingö sedan 2015.

Vilka frågor vill jag driva?

Jag tycker det är viktigt att ha en helhetssyn i politiken och det eftersträvar jag. Eftersom jag jobbar mycket med äldre till vardags och ser deras behov, så vill jag gärna föra deras talan. Jag brinner även för frågor som rör skola, kultur och fritid.

Kontakta Kajsa Kronlund

Kontakta Kajsa

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.