Ylva Hedman

Personbild


Ledamot i fritidsnämnden och 1:e vice ordförande för Kretsstyrelsen

Vem är jag och vad kämpar jag för?

Jag är en nyfiken och driven person med brinnande intresse för fritidsfrågor. Arbetar i dagsläget som platsutvecklare och marknadsförare samt sitter i styrelsen för Skål International Stockholm som är världens största turismorganisation.

I fritidsnämnden vill jag främja Nackas arbete när det kommer till utveckling av idrottsmöjligheter. Jag tror på att varje barn som vill ska kunna få möjlighet att idrotta. Jag brinner för att göra Nacka även mer attraktiv ur ett besökarperspektiv samt ett tät samarbete mellan kommun och föreningsliv.

Jag vill föra kretsstyrelsens arbete vidare genom att sätta Centerpartiet i Nacka på kartan. Vårt parti ska vara det gröna liberala partiet som verkar för ett fritt, öppet och modernt Nacka där alla har möjlighet att växa.

Kontakta Ylva Hedman

Kontakta Ylva

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.