Annika Haglund

Personbild


Ersättare i Miljö- och stadsbyggnadsnämnden

Vem är jag och vad vill jag?

Jag bor med min man och vår son i Saltsjöbaden. Jag är civilingenjör i maskinteknik och driver i dagsläget eget företag som arbetar med utvecklingsprojekt inom den teknik. Jag älskar sport och rörelse och för några år sedan seglade tur och retur till Västindien. En resa som var bland det bästa jag har gjort.

Jag brinner för klimatet. Nacka ska vara bäst inom miljöpolitik och det tänker jag arbeta hårt för. Jag vill att kommunen satsar i större grad på samarbeten med företag och offentlig verksamhet för att uppnå Nackas klimatmål.

Kontakta Annika Haglund

Kontakta Annika

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.