Emma Eide

Personbild


Ordförande i Överförmyndarnämnden, ersättare i Fritidsnämnden och ledamot i kretsstyrelsen

Vem är jag och vad kämpar jag för?

Jag är 39 år gammal och bor tillsammans med min familj i Saltsjö-boo. Jag skulle beskriva mig som en obotlig optimist som vägrar tro att det finns problem som inte går att lösa och är kreativ i mina förslag till förbättringar.

Som 1:e vice ordförande i val- och demokratinämnden kommer jag att arbeta för att kommunen har ett kvalitativt demokratiarbete. Det är viktigt att Nacka garanterar att alla dess invånare känner sig inkluderade och hörda, samt har en roll att erbjuda stöd i olika demokratiska processer om det behövs.

Som ledamot i kretsstyrelsen vill jag bidra med ett positiv inställning. Kretsens arbete ska likaväl vara politik som att vara där för våra medlemmar. Jag kommer driva att varje medlem blir sedd och hörd.

Kontakta Emma Eide

Kontakta Emma

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.