Maria Rothzén

Personbild


Ledamot Arbets- och företagsnämnden

Vem är jag och vad kämpar jag för?

Jag är en social, utåtriktad och pålitlig person med en stark centerkompass. Jag har lång erfarenhet av politik då jag har bland annat arbetat på Centerpartiets riksdagskansli som politisk sakkunnig med arbetsmarknads- och näringsfrågor. Jag bor idag i Älta med min man och dotter och arbetar som Manager på en kommunikationsbyrå.

Integrationsfrågor är bland mina hjärtefrågor. Jag vill arbeta för sänkta trösklar in till arbetsmarknaden och undersöka kommunens samverkan med näringslivet när det kommer till nyanländas väg in i samhället. Samtidigt måste kommunens arbete fortsätta för ett bättre näringslivsklimat och fler arbetstillfällen.

Kontakta Maria Rothzén

Kontakta Maria

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.