Kretsordförande

Personbild


Andreas Karlsson

Vem är jag?

Jag är en 32 år gammal trebarnspappa. Jag jobbar som fastighetsekonom, med hyresfrågor för kommersiella lokaler. Därutöver driver jag även egna fastighetsbolag. På fritiden jobbar jag som kontaktperson och som personlig tränare i självförsvar och grupp- och styrketräning.

Varför är jag engagerad i Centerpartiet?

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av politik, men det tog ganska lång tid innan jag insåg att det var just Centerpartiet som låg nära hjärtat. Jag valde att bli aktiv för att jag vill hänga med på vad som händer i kommunen – för att säkerställa att min och mina barns hemkommun utvecklas åt rätt håll.

Vilka frågor engagerar mig?

Nästan alla politiska frågor, inte minst frågor som rör rikspolitiken. Dock har jag valt att inrikta och avgränsa mig till fastighetsfrågor som rör bygg och trafik i kommunen.


Kontakta Centerpartiet i Sigtuna kommun

Kontakta Centerpartiet i Sigtuna kommun

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.