Centerpartiet i Stockholms län lanserar valslogan "Allt börjar hos dig"

Centerpartiet i Stockholms län går till val med parollen "Allt börjar hos dig". Partiets prioriterade frågor till höstens allmänna val lyder alla under denna slogan: valfrihet inom vård och omsorg, vikten av giftfria skolor och förskolor, en utbyggd tunnelbana med ett enklare biljettsystem.

 

- Centerpartiet i Stockholms län ökade mest i Europaparlamentsvalet, +1,98 procent till 5,11 procent. Endast 1 141 röster från en fördubbling jämfört med 2009. Det visat att vår politik attraherar en bred grupp av väljare. Nu siktar vi på valframgångar i september, säger Per Lodenius, distriktsordförande för Centerpartiet i Stockholms län.

Till kampanjen Allt börjar hos dig hör också en nykomponerad låt med samma namn. Låten finns tillgänglig på både iTunes och Spotify. Till kampanjen har även en valfilm producerats, denna finns att hitta på vår Youtube-kanal, www.youtube.com/cstockholmslan

- Vi satsar på att nå nya väljargrupper genom att kommunicera i sociala medier. Vi lanserar därför vår nya kampanjsida, www.facebook.com/cstockholm.se. Där kan väljarna förlja oss i valrörelsen, komma med förslag och idéer och tycka till om vår politik. Kampanjen kommer också att synas och höras i väl valda kanaler, alltifrån radio, på bio, i kollektivtrafiken och på mjölkpaket med mera, avslutar Lodenius.