Välkommen till Centerpartiet i Sundbyberg!

Här delar vi med oss av poster kopplat till Sundbybergscenterns politik. Dessutom vill vi ha en dialog med alla som är intresserade av oss och vår politik.

Centerpartiet vill vara Sveriges öppnaste parti och välkomnar både uppmuntran och kritik. Samtidigt vill vi garantera ett trevligt debattklimat, så att alla känner sig välkomna att delta i den dialogen.

Därför har vi satt upp några regler och de inlägg eller kommentarer som bryter mot dessa regler kan raderas. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot debattreglerna kommer, efter varning, även bli avstängd från att kommentera. Alla har eget ansvar för sina inlägg. Centerpartiet i Sundbyberg tar enbart ansvar för det som publiceras av vårt officiella konto.

Ordningsregler:

  • Håll dig till ämnet för diskussionstråden.
  • Påhopp, personangrepp eller förlöjligande påståenden är inte tillåtna.
  • Använd ett vårdat och hänsynsfullt språk.
  • Reklam är inte tillåten.
  • Spam i form av upprepade meddelanden eller kommentarer relaterade till ett enskilt ärende, där det enda syftet är att fylla sidan med budskap i eget intresse är inte tillåtet.

Har du andra frågor eller idéer är du alltid välkommen att kontakta oss på sundbyberg@centerpartiet.se eller 08-706 65 32.