Välkommen till min Facebooksida!

Här delar jag med mig av vad jag gör som förtroendevald i Sundbyberg och Stockholms läns landsting. Dessutom vill jag gärna ha en dialog med alla som är intresserade av vad jag gör samt av Centerpartiet och vår politik.

Jag vill vara din politiker och välkomnar både uppmuntran och kritik. Samtidigt vill jag garantera ett trevligt debattklimat, så att alla känner sig välkomna att delta i den dialogen.

Därför har jag satt upp några regler och de inlägg eller kommentarer som bryter mot dessa regler kan raderas. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot debattreglerna kommer, efter varning, även bli avstängd från att kommentera. Alla har eget ansvar för sina inlägg. Jag tar enbart ansvar för det som publiceras av mitt officiella konto.

Ordningsregler:

  • Håll dig till ämnet för diskussionstråden.
  • Påhopp, personangrepp eller förlöjligande påståenden är inte tillåtna.
  • Använd ett vårdat och hänsynsfullt språk.
  • Reklam är inte tillåten.
  • Spam i form av upprepade meddelanden eller kommentarer relaterade till ett enskilt ärende, där det enda syftet är att fylla sidan med budskap i eget intresse är inte tillåtet.

Har du andra frågor eller idéer är du alltid välkommen att kontakta mig på cstefan@centerpartiet.se eller 07-00 875 555.