Stockholms stad
Centerpartiet lokalt
  • / Nyheter
  • / Är du vår nya kommunikatör?

Är du vår nya kommunikatör?

Centerpartiet i Stockholms stad är Sveriges största Centerkommunkrets med drygt 1100 medlemmar. Efter det lyckade valet vill vi växla upp det strategiska kommunikationsarbetet för att säkra valframgång 2022.

Därför söker vi en kommunikatör till vårt distriktskansli.

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Din roll kommer att vara att leda arbetet med att sprida Centerpartiets budskap inför valet 2022. Därför söker vi dig med ett strategiskt sinne och en vilja att kombinera det kortsiktiga arbetet med långsiktig strategi. Du ska i samarbete med personal och styrelse ta fram och verkställa Centerpartiets kommunikationsplan för mandatperioden. Det kommer att handla både om att använda digitala kanaler, traditionell media och fysiska kampanjer och events. Inför valet 2022 ska alla stockholmare veta vad Centerpartiet står för i Stockholm.

Centerpartiet i Stockholms stad delar lokaler med Centerpartiet i Stockholms län. Vi är ett litet team och även om alla har definierade ansvarsområden måste vi i praktiken även hjälpas åt med mycket av det praktiska dagliga arbetet.

Kompetenser och egenskaper:

  • Du ska ha kunskap om, och erfarenhet av, marknadsföring och varumärkesbyggande
  • Du ska kunna producera material för tryck och för digital spridning (text, bild och film)
  • Du ska kunna skriva debattartiklar så väl som korta slagord
  • Du ska kunna arrangera möten, seminarier, konferenser och liknande
  • Du är påhittig, prestigelös, hjälpsam och villig att hugga i med vad som behövs

Varmt välkommen med din ansökan.

Tillträde:Enligt överenskommelse

Anställningsform:Tillsvidareanställning 100% efter initial provanställning. Jobbet utförs normalt på kontorstid med inslag av arbete på kvällar och helger.

Lön:Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till distriktsordförande Karin Ernlund, karin.ernlund@centerpartiet.se ansökningar behandlas löpande.