Stockholms stad
Centerpartiet lokalt
  • / Nyheter
  • / Centerpartiet i Stockholm söker ny biträdande borgarrådssekreterare!    

Centerpartiet i Stockholm söker ny biträdande borgarrådssekreterare!

 

 

Vi söker dig som sympatiserar med Centerpartiets värderingar och vill bidra till en mer grön och liberal huvudstad. Du kommer ingå i en grupp med borgarråden Karin Ernlund och Jonas Naddebo och nio anställda politiska tjänstepersoner.

Centerpartiet är en del av det grönblå samarbetet med Moderaterna, Liberalerna, Miljöpartiet och Kristdemokraterna som är överens om att ta ansvar och leda Stockholm framåt under mandatperioden. Centerpartiet ansvarar för arbetsmarknad, integration, idrott, kultur och stadsmiljöfrågor.

Du blir spindeln i nätet på kultur- och stadsmiljöroteln som leds av borgarrådet Jonas Naddebo, och en viktig kugge i arbetet med att förverkliga Centerpartiets politik i Sveriges huvudstad.

Du är noggrann och pålitlig, och kommer ansvara för borgarrådets kalender, inbjudningar och bokningar, samt för diarieföring och övrig administration kopplad till roteln. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar att bevaka vissa politiska områden.

Som person är du en lagspelare, flexibel, lösningsorienterad, prestigelös och ansvarstagande. Att du delar Centerpartiets värderingar är en förutsättning.

Tjänsten är på heltid och omfattas av anställningsvillkoren för politiska sekreterare. Tillträde snarast möjligt.


Ytterligare upplysningar kan ges av Gustaf Arnander, kanslichef, tfn 072-727 00 33

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast söndagen den 1 mars till kanslichef Gustaf Arnander, gustaf.arnander@stockholm.se