Ny valgeneral för C Stockholm

Morgan Berglund-Williams blir ny valgeneral för Stockholmscentern. Han kommer senast från en tjänst som presschef för Centerpartiets kansli i Europaparlamentet.

– Det här är ett drömuppdrag. Det kommer bli svettigt, mycket att göra och sanslöst kul. Vi ska fortsätta den liberala värderingskampen och visa stockholmarna att vi aldrig kommer att ge makten till antidemokratiska och kvinnofientliga krafter. Vi kommer verka för en levande, klimatsmart, grön och trygg stad där invånarna har ett jobb att gå till, säger Morgan Berglund-Williams.

Karin Ernlund, ordförande för Centerpartiet i Stockholms stad, säger att rekryteringen av Morgan Berglund-Williams är en av flera satsningar inför höstens val:

– Svensk politik befinner sig i ett läge där det ena partiet efter det andra ger efter för populism och pessimism. Det gör inte Centerpartiet. Nu toppar vi vårt Stockholmslag för att nå nya och gamla väljare och engagera fler än någonsin i valrörelsen. Det känns tryggt att ha Morgan Berglund-Williams som valgeneral. Han har precis den breda och gedigna kompetens vi kommer behöva för att göra ett bra valresultat om åtta månader.

Morgan Berglund-Williams tillträder den 24 februari och ersätter därmed Unn Harsem som blir heltidspolitiker i Region Uppsala och är toppkandidat i regionvalet där.