Johan Örjes

Johan Örjes


Jag har den stora glädjen att vara regionsråd för Centerpartiet i Uppsala region. Jag är också ordförande i regionens Trafik- och samhällsutvecklingsnämnd. För mig, som ägnat år till att pendla, är det ett spännande och utmanande uppdrag. Till följd av detta uppdrag sitter jag också med i bland annat MÄLAB:s styrelse och är i övrigt engagerat i arbetet med att knyta samman hela Mälardalsregionen.

Det var dock inte kollektivtrafiken som fick mig att engagera mig landstingspolitiskt. Det var för att det för mig är självklart att det ska finnas tillgång till vård av god kvalitet i hela länet. Efter turerna med nedläggning av nattakuten i Enköping lämnade jag kommunpolitiken för att istället engagera mig i dåvarande landstinget, nuvarande regionen.

Andra frågor som är viktiga för mig är folkhälsan. Det finns inget bättre sätt att vara effektiv med både skattebetalarnas pengar och våra medmänniskor än att bedriva en politik som hjälper och underlättar för människor att ta ansvar för sin egen hälsa.

sol-has-bg

Kontakt

e-post: johan.orjes@centerpartiet.se
telefon: 070-611 52 51

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.