Ulf Jonsson

Ulf Jonsson, Arvika

Jag är en företagsledare som nu ska satsa helhjärtat på politiken. Det är genom växande företag vi får tillväxt i Värmland.

Jag har varit verksam inom Volvo, Scania, Swedish Match, Intentia, Swegon, Raufoss Technology och Flexit. I alla dessa företag har jag haft förmånen att få bidraga till jobbskapande, utveckling och tillväxt. Nu vill jag genom politiken skapa goda villkor för företagande. Det genom det som det skapas tillväxt och ökade resurser till skola, vård och omsorg.

För mej är Arvika Kommun en underbar plats att leva på. Men jag ser på det som en skönhet som sover och som behöver väckas upp.

Jag är ledamot i regionfullmäktige och förstanamn på listan till kommunfullmäktige.

Född och uppvuxen i en bruksort i Hälsingland, men med ett ben i lantbruk och den andra i en fabrik. Utbildad på KTH i Stockholm.

Bor sedan länge i Sulvik med Ingela. Vi har 3 utflugna barn och 6 barnbarn.

Arvika ska vara en ledstjärna i arbetet för bättre miljö och mindre klimatpåverkan. Vi ska visa andra att problemen går att lösa med utveckling och klokskap.

Centerpartiet som kombinerar frihet och självbestämmande med omtanke om de svaga är mitt parti. Dessutom det parti som verkar för att hela Sverige ska utvecklas.

Relaterade nyheter