Värmland
Centerpartiet lokalt

Benny Ahremark Persson

Benny Ahremark Persson


Benny Ahremark Persson, 64 år, boende i Karlstad sedan 1 maj 2017, dessförinnan i Filipstad, är gift , har två egna barn, tre bonusbarn och fyra barnbarn.

Har ett förflutet som tjänsteman på Försäkringskassan, Statens Invandrarverk och senast Pensionsmyndigheten.

Har varit politiskt aktiv sedan 20-årsåldern. Är innevarande mandatperiod ersättare i Landstingsfullmäktige och ledamot av Demokratiberedningen samt revisor i Region Värmland. Har även uppdrag inom Svenska kyrkan, bl a ledamot i Kyrkomötet.
Fram tills jag flyttade till Karlstad satt jag i Kommunstyrelsen och Kommunfullmäktige samt satt under många år som v ordf i Socialnämnden i Filipstads kommun.

Samhällsfrågor har alltid engagerat mig, särskilt inom den sociala sektorn, vård-, omsorg- och sjukvård. Att vård, omsorg och sjukvård ges på lika villkor i hela landet och att plånbokens storlek inte ska ha någon betydelse för att få vård, är för mig en självklarhet vi måste fortsätta arbeta för.

Den största utmaningen vi har idag anser jag vara de ökade klyftorna i vårt samhälle.
Ska vi kunna få ett tryggare och rättvisare samhälle än vad som är fallet idag, måste fler personer komma i ett meningsfullt arbete med en lön som går att leva på. Därför är det oerhört viktigt att vi fortsätter arbeta för ett starkt näringsliv som ger många arbetstillfällen.

Kontakta Benny Ahremark Persson

Kontakta Benny

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....