Emil Johansson

Emil Johansson


Emil Johansson, 18 årig kommunikationschef och avgående CUF ordförande från Sunne
"Jag är trött på politiker som fokuserar mer på strategier, tomma löften och käbbel istället för att våga prata om de problem som finns i samhället och ha stake att ta i med hårdhandskarna även om det är obekvämt.
Vi ser hur Sverige klyvs, hur otryggheten ökar och makt flyttas från landsbygden, hur kvinnors rättigheter ifrågasätts och sexualbrotten ökar, hur pensionärer möter ett allt hårdare och kallare Sverige som glömmer dem och unga ett Sverige som inte tror på dem. Det här är det glömda Sverige – det Sverige som förtjänar en revansch och därför kandiderar jag till Riksdagen."

facebook.com/emilforvarmland

twitter.com/emiltyckertill

Text

Kontakta Emil Johansson

Kontakta Emil

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Error: GET failed for URL https://graph.facebook.com/emil johansson/posts, cause: Illegal character in path at index 31: https://graph.facebook.com/emil johansson/posts Gick inte att hämta senaste Facebook-listning.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.