David Bildt

Bild

David Bildt, Ekshärad

Jag flyttade från Göteborg till en liten gård utanför Ekshärad 2015. Sedan dess har jag renoverat hus, startat företag och blivit pappa till en liten dotter.

Jag är glad och stolt över mina uppdrag såväl lokalt som regionalt. Lokalt i Hagfors har jag en plats kommunfullmäktige. I Regionen sitter jag i styrelsen i Wermland Opera. Dessutom är jag ersättare i regionfullmäktige och kollektivtrafiknämnden. När det gäller kulturfrågor är det särskilt viktigt för mig att minska trösklarna och bredda utbudet, så att det finns något för alla värmlänningar oavsett var man bor eller vem man är.

Livet på landet är fullt av möjligheter. Både vad gäller att driva företag, men också till återhämtning och eftertanke genom tillgången till ett fantastiskt natur- och friluftsliv alldeles utanför dörren.

Jag är centerpartist för att jag tror på landsbygdens möjligheter samtidigt som jag sätter ett stort värde på medmänsklighet och en positiv framtidstro.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.