Våra kandidater

Daniel Bäckström

Daniel Bäckström, Säffle

För mig handlar samhällsbygget om fungerande demokrati med allas lika värde, oavsett om man bor i stad eller glesbygd, eller var man är född. Det handlar också om att låta folk ha sin uppfattning och åsikt oavsett hur den politiskt korrekta pendeln slår för stunden.

Läs mer om mig - klicka här

Mona Smedman

Mona Smedman, Arvika

Det här är en av anledningarna till att jag är centerpartist. företagsamheten, tron på att människan vet bäst själv vad som funkar i ens egen vardag.

I botten av allt, djupt rotat i den värmländska myllan ligger medmänskligheten. Det spelar ingen roll varifrån du kommer, hur gammal du är, könstillhörighet, om du tillber någon gud eller om du tycker bättre om hallon än jordgubbar.

Läs mer om mig - klicka här

Sophie Janulf

Sophie Janulf, Sunne

Vi ska alla kunna leva i frihet och jämställdhet, bestämma över våra egna liv och känna att vi är uppskattade i arbetslivet, hemma och på fritiden! Som mamma till fem barn, dotter till småföretagare och boendes i Sunne i hjärtat av Värmland vill jag ge allt jag kan för att göra Värmland och Sverige ännu bättre!

Läs mer om mig - klicka här

Nour Aghy

Nour Aghy, Karlstad

Med min mångkulturella bakgrund och mina olika erfarenheter vill jag bidra till att vi får ett socialt hållbart samhälle. Det vill jag göra genom att förbättra integration, satsa mer på det förebyggande arbetet och bidra till en ökad jämställdhet och jämlikhet i samhället.

Läs mer om mig- klicka här

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.