Partistämma 26-29 september 2019

Bild

800 motioner på Centerpartiets partistämma!

14 ombud representerar Västernorrland

26-29 september pågår Centerpartiets partistämma i Karlstad. Närmare 800 motioner och 5 program ska debatteras och beslutas om av Elisabeth Larsson och Magdalena Flemström, Ånge, Magnus Persson och Sanna Jonsson, Sundsvall, Anita Hellstrand och Niklas Edén, Timrå, Ola Svankvist och Christina Lindberg, Härnösand, Ida Stafrin och Birgitta Widerberg, Kramfors, Anton Ångman och Johan Andersson, Sollefteå, Anna-Lena Lindberg, Valencia Igiraneza och Anna-Britta Åkerlind, Örnsköldsvik.

De fem programmen som ska behandlas är ”Stämmoprogram för ekonomi och arbetsmarknad”, ”Ansvar och resultat för klimat och miljö”, ”En trygg och tillgänglig vård med patienten i fokus”, ”Frihetsreformer för Sveriges landsbygder” och ”En skola att lita på”. Här är programmet. https://www.centerpartiet.se/partistamma

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.