Madelene och Petter toppar valsedeln

Vid Centerpartiet i Kungsörs kretsstämma sattes valsedeln inför valet i höst. I topp återfinns Madelene Fager som idag är gruppledare och oppositionsråd.

- Jag är stolt, glad och oerhört tacksam över att jag har fått förtroendet att vara Centerpartiets toppnamn i kommunvalet. Kungsör behöver ett nytt ledarskap som tar på sig ledartröjan inom miljö och klimat och utvecklar en grön kommun där människors engagemang tas tillvara. Det är tillsammans vi utvecklar kommunen och får saker att hända. Jag vill även passa på att tacka alla medlemmar som har varit med och röstat fram mig. Jag ska göra allt jag kan tillsammans med alla andra kandidater för att Kungsör ska få ett nytt ledarskap, kommenterar Madelene Fager förtroendet att stå etta på valsedeln.

På andra plats återfinns Petter Westlund, följd av Anne-Marie Andersson, Lina Johansson, som är ny på listan, och Monica Wastelius på femte plats.

Centerpartiet har idag fem platser i kommunfullmäktige.

- Det ska bli roligt att komma igång med valåret på riktigt. Centerpartiet har en positiv medvind och vi behöver mer centerpolitik och fler centerpartister i kommunen för att hela kommunen ska utvecklas, säger Petter Westlund, kretsordförande och tvåa på valsedeln.

Hela listan

 1. 1. Madelene Fager
 2. Petter Westlund
 3. AnneMarie Andersson
 4. Lina Johansson (ny)
 5. Monica Wastelius
 6. Margareta Barkselius
 7. Tomas Olsson
 8. Eleonor Westlund
 9. Gunnar Karlsson
 10. Kristina Larsson Sköld
 11. Agneta Andersson (ny)
 12. Lena Norstedt
 13. Annelie Carlsson
 14. Ingrid Glan (ny)
 15. Ingegerd Karlsson
 16. Heidi Norstad Åkerman (ny)
 17. Sivert Karlsson
 18. Marianne Sköld
 19. Karin Jonsson
 20. Armi Quisth
 21. Mats Qvist
 22. Ylva Karlsson (ny)

Valsedeln i media

Magazin24

Madelene och Petter i topp när C spikade listan inför valet