Västerås
Centerpartiet lokalt
Centerpartiet i Västerås

Centerpartiet i Västerås kommun

Under nuvarande mandatperiod (2014-2018) ingår vi i den styrande majoriteten i Västerås tillsammans med Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Kristdemokraterna.

Centerpartiet tror på varje människas rätt att forma sin framtid och bestämma mer själv. Det kallar vi för närodlad politik. Vi vill ha ettsamhälle där omtanke om alla människor är naturligt och där flickor och pojkar, kvinnor och män har lika förutsättningar och möjligheter.

Vi vill att du ska ha ett jobb att gå till oavsett var du väljer att bo. Då behöver vi fler och växande företag i hela Västerås. Samtidigt ska vi ta ansvar för miljön. Därför är Centerpartiet det långsiktiga alternativet i svensk politik.

Västerås behöver fler människor som arbetar. I varje del av kommunen behövs nya målmedvetna insatser för fler jobb. För att jobben ska skapas måste det löna sig att starta och driva företag.

Senaste nytt från Västerås

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.