Monica Stolpe Nordin

Bild

En öppen kyrka

Monica Stolpe-Nordin Gilltuna Lundby Kommunalråd för Centerpartiet Västerås, men har tidigare arbetat som egen företagare inom lantbruk och entreprenad branschen, organisationsutvecklare på Centerpartiets riksdagskansli, chef för SV Västmanland men jobbade efter gymnasiet inom vården då jag har en utbildning som undersköterska. På min fritid ägnar jag min tid åt familj och vänner när jag inte sköter om min biodling för att bidra med pollinering för ökad biologisk mångfald.

För mig är det viktigt att du röstar i kyrkovalet. Det är viktigt att vi har en öppen välkomnande kyrka och församling som finns med oss i både medborgare motgång och som står på en kristen grund. Kyrkan och församlingen är ett kitt i samhället som alltid finns för dig och mig när vi behöver utan att göra skillnad på dig och mig.

Rösta på mig, Monica Stolpe-Nordin, Centerpartiet den 19 september.

Läs mera om våra kandidater, tryck här!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.