Gunilla Johansson

Bild

Mer sång och musik i kyrkan

Jag heter Gunilla Johansson, är 66 år och bor i Dingtuna/Lillhärad församling. Tillsammans med min man driver jag ett entreprenadföretag.

Du ska rösta på mig i kyrkovalet för jag vill att kyrkorna ska öppna upp för mer sång och musik för alla åldrar och genrer. Jag vill också att våra kyrkor ska underhållas och bevaras för kommande generationer. De flesta kyrkor i Sverige har många århundraden i bagaget och rymmer en fantastisk historia som berättar om olika tidsepoker. En guidning i en kyrka och på en kyrkogård berikar oss, både unga och gamla.

I Dingtuna/Lillhärad församling där jag bor vill jag jobba för att få igång en barn och/eller ungdomskör där medlemmarna tillsammans får sjunga de sånger de vill och kan utvecklas mot ett eventuellt framträdande för ortsbefolkningen. Jag vill att kyrkan ska leva och vara öppen för alla, oavsett nationalitet, trostillhörighet eller ålder, en plats att komma till vid gemenskap, högtider, eller när man har sorg. Oavsett anledning ska man känna sig trygg och välkommen.

Rösta på mig, Gunilla Johansson, Centerpartiet den 19 september.

Läs mera om våra kandidater, tryck här!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.