Karin Larses

Bild

En nära kyrka

Jag heter Karin Larses och har under sommaren slutat mitt yrkesverksamma liv, efter femtio års arbete. Ett arbetsliv där jag mött människor i olika åldrar som pedagog, socionom och präst.

Jag är född och uppvuxen i Västerås, mitt engagemang i Svenskakyrkan startade i samband med konfirmation, jag fortsatte som scoutledare under många år i kyrkan.

1989 kom jag tillbaka som aktiv i Svenskakyrkan, nu som kyrkopolitiker. Jag fick förtroendet att vara kyrkorådets ordförande I Önsta församling, ett uppdrag som jag kände stort engagemang och glädje i, jag fick förtroendet som politiker med flera uppdrag.

Att komma in i kyrkans verksamhet kändes som att komma hem. 1995 i januari började jag studera för att prästvigas i juni 2001 i Strängnäs domkyrka.

Nu har jag gått vidare som pensionerad präst efter 20 år som församlingspräst, polispräst och sjukhuspräst.

Nu har jag möjlighet och lust att ge av min erfarenhet genom att engagera mig i Centerpartiets nomineringsgrupp inför Kyrkovalet 19/9 2021.

Rösta på mig, Karin Larses, Centerpartiet den 19 september.

Läs mera om våra kandidater, tryck här!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.