Aida Karimli


Ledamot i distriktsstyrelsen

Jag är fyrbarnsmamma, näringlivsutvecklare och politiker. Jag är liberal, feminist. Jag tror på individens rätt och samhällets ansvar. Jag älskar valfrihet och företagande. Jag står för medmänsklighet och humanism.

Jag ser möjligheterna i Västra Götaland, jag ser potentialen i de som kommit till vårt land och jag ser framtiden som vi kan skapa tillsammans. Som regionpolitiker och ledamot i distriktsstyrelsen hoppas jag kunna arbeta mot utanförskap, ojämlikhet och diskriminering.

Jag är också vice ordförande i Miljönämnden i Västra Götaland och jag vill vara med och dra mitt strå till stacken i vår tids mest avgörande ödesfråga. Västra Götaland, Sverige och hela världen måste ställa om. Vi måste göra om och göra rätt.

Kontakta aida karimli

Kontakta aida

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.