Anna Blomberg


Ledamot i distriktsstyrelsen

Hela livet har jag varit ”en sån där” som alltid frågar varför, jag tycker inte om att vara tyst och se på, vill en ha förändring måste en vara beredd att hugga i. 2002 är jag 18 år, förstagångsröstare. Det är viktigt och stort för mig att få vara en del av demokratin. Jag läser alla partiprogrammen noggrant. Till skolan kommer representanter från alla partier och efter ha utsatts för min grillning faller allt på plats - jag är Centerpartist.

Jag tror på individens kraft att forma sitt eget liv och framtid, även om en ibland inte har rösten eller förmågan att göra det själv utan behöver ett socialt skyddsnät. Även synen på företagande, en levande landsbygd, miljö och klimatpolitiken stämmer in på mig. Tack vare CUFs representant blir jag där även medlem och aktiv i rörelsen. Det har jag aldrig ångrat.

En av våra största utmaningar i distriktet är att värva medlemmar och det vill jag jobba väldigt aktivt med. Jag älskar att engagerat få diskutera med väljare och förhoppningsvis få nya medlemmar på det viset. Feminism, företagande och en levande landsbygd är mina hjärtefrågor.

Till vardags jobbar jag med arbetsmiljöfrågor inom bygg och anläggning. Bor med man, två barn och två kaniner i ett kedjehus i Partille, där jag också har förtroendeuppdrag. Förutom politiken tycker jag om att hänga i stallet, vara ute i naturen eller bara vara med nära och kära.

Kontakta Anna Blomberg

Kontakta Anna

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.