Jessika Loftbring


Ledamot i distriktsstyrelsen

Jessika Loftbring heter jag och bor i Ale kommun sedan snart 6 år tillbaka. Jag är född och uppvuxen i Uddevalla och tog sen en sväng om via Göteborg innan jag landade i Ale. Jag är ensamstående förälder till tre grabbar och till yrket socionom. Jag arbetar för tillfället som socialsekreterare med inriktning bistånd enligt socialtjänstlagen riktat mot äldre och kombinerar detta med att vara politisk sakkunnig till den styrande minoriteten i Ale kommun. Mina dagar består av vardagliga saker som läxor, fotbollsträningar, scoutmöten, utvecklingssamtal och födelsedagskalas. Men också av politiska möten i samhällsbyggnadsnämnden i kommunen, kollektivtrafiknämnden i regionen. Mitt nyaste kanske finaste uppdrag är mitt ordförandeskap i Centerkvinnornas distriktsstyrelse, och det är också dem jag representerar i VG Västras distriktsstyrelse.

Kontakta Jessika Loftbring

Kontakta Jessika

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.