Karl-Johan Karlsson

Jag är en liberal småstadsbo från Alingsås som tycker att folk ska få bestämma (mycket) mer över sina egna liv. Ogillar byråkrati, förmyndarmentalitet och höga skatter. Gillar driftiga småföretagare, handlingskraft och utveckling.

Jag vill sätta Centerpartiet i Västra Götaland västra på kartan. Vi ska vara bäst i klassen på att underlätta för alla jobbskapande småföretagare, vi ska bli en förebild i den gröna omställningen och vi ska alltid vara dem som pekar på lösningen när andra gräver ned sig i problemet.

Jag är gruppledare för Centerpartiet i Alingsås, och ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, med mera. Jobbar sedan sex år tillbaka som mediestrateg på Centerpartiets riksdagskansli. Har en bakgrund som journalist, bland annat politisk reporter på Expressen i åtta år.

Jag är gift med Emma och katten Gastons människa. Livsnjutare, med resor, mat och dryck i fokus. Vilar hjärnan med trädgårdsarbete eller i löpspåret.

Kontakta Karl-Johan Karlsson

Kontakta Karl-Johan

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.