Gun Wågsjö


Ledamot i distriktstyrelsen

- ”Centerpartiet är ett grönt, frihetligt parti med fötterna på jorden”. Den meningen sammanfattar egentligen allt varför jag har valt Centerpartiet som mitt parti. Jag tror att människor har förmåga och vill forma sin egen framtid samtidigt som vi tar ansvar för miljön.

- Jag har arbetat många år i skolans värld, är numera pensionerad. Är nämndeman i Hovrätten – ett fantastiskt intressant uppdrag. På fritiden ägnar jag mig åt körsång, odling i den egna täppan eller en tur ut i skogen.

- Som CK:s representant i distriktsstyrelsen vill jag verka för att få bort de skillnader som fortfarande finns mellan mäns och kvinnors villkor. Det närmaste året kommer jag att ha ett särskilt ansvar för att organisera valet till Svenska kyrkan.

Kontakta Gun Wågsjö

Kontakta Gun

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.