Adam Garneij

 

 

Adam Garneij är styrelseledamot i Väststyrelsen. Han kommer från Göteborg och är bland annat sammankallande i Väststyrelsens EP-valkommitté. Han har tidigare arbetat som valsamordnare för Centerpartiet i Halmstad.

Adam har också varit ledamot i distriktsstyrelsen för Centerpartiet i Göteborg . Han var med i Centerpartiet i Göteborgs valkommitté under valåret 2018 då man kom tillbaka i kommunfullmäktige efter tolv års frånvaro. Adam har också uppdrag i Säveåns vattenråd. På fritiden gillar Adam att vara i naturen, musik, friluftsliv och att cykla.

Kontakta Adam Garneij

Kontakta Adam

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.