Anne Sörqvist

Anne är Väststyrelsens kassör och ansvarar för ekonomiska frågor kopplat till Centerpartiet i Västra Götaland. Om du har frågor kring fakturering, kostnadsersättningar, bokföring eller redovisning så ska du kontakta Anne. Du hittar Annes kontaktuppgifter här ovan.

Anne är kretsordförande och gruppledare för Centerpartiet i Åmål och sitter även i distriktsstyrelsen för Centerpartiet i Fyrbodal där hon också är kassör. Hon satt också med i valkommittén för Centerpartiet i Fyrbodal under valår 2018 och är professionellt sjuksköterska inom hemsjukvården.

Kontakta Anne Sörqvist

Kontakta Anne

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.