Fredrik Christensson

Personbild


Väststyrelsens vice ordförande

Väststyrelsens sekreterare

Fredrik är vice ordförande för Väststyrelsen samt distriktsordförande för Centerpartiet i Fyrbodal. Han är riksdagsledamot sedan 2014 och utbildningspolitisk talesperson för Centerpartiet. Han har en bakgrund som kommunpolitiker i Lysekils kommun och har arbetat inom bland annat försäkringsbranschen som försäkringsförsäljare av jordbruksförsäkringar.

Såhär skriver Fredrik själv om sitt engagemang i Centerpartiet:

Drivkraften att få bestämma mer själv var anledningen till att jag engagerade mig i Centerpartiet. Jag har en stark tro på människors egen kraft och förmåga. Frågor om att beslut ska fattas nära människor, ökat självbestämmande och möjligheten att bo i hela landet, är grunden för mitt politiska engagemang.

Jag tycker att:

  • Det är viktigt med bättre villkor för jobbskaparna.
  • Fler ska få möjligheten till ett första jobb och den frihet det innebär.
  • Det är viktigt med en trygg och flexibel arbetsmarknad som tar tillvara på alla människors egna kraft och förmåga.
Kontakta Fredrik Christensson

Kontakta Fredrik

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.