Gunilla Druve Jansson

Personbild


Ordförande för Centerpartiet i Västra Götaland

Regionpolitiska uppdrag:

  • Ordförande för hälso- sjukvårdsnämnden i Skaraborg
  • Ordförande för psykiatriberedningen
  • Vice gruppledare för Centerpartiet i Västra Götalandsregionen
  • Ersättare i hälso- sjukvårdsstyrelsen
  • Ledamot i regionfullmäktige

Kommunpolitiska uppdrag:

  • Omsorgsnämndens ordförande i Skara kommun
  • Ledamot i kommunfullmäktige för Skara kommun

Gunilla är ordförande för Centerpartiet i Västra Götaland och Väststyrelsen som dess styrelse formellt kallas för. Väststyrelsen samlar de fem (5) centerpartidistrikten som finns i Västra Götaland och ansvarar för medlemsorganisationen kopplat till regionen.

Gunilla har också politiska förtroendeuppdrag i såväl Västra Götalandsregionen som i Skara kommun. Hon är bland annat ordförande för den Östra hälso- sjukvårdsnämnden vars ansvarsområde täcker Skaraborg.

Om du har några frågor som rör Centerpartiet i Västra Götaland och Väststyrelsen så är du varmt välkommen att höra av dig till Gunilla.

Kontakta Gunilla Druve Jansson

Kontakta Gunilla

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.