Centerpartiet lokalt
  • / Annie Lööf

Annie Lööf

Personbild


Centerpartiets partiledare och ledamot av det verkställande utskottet. Riksdagsledamot för Jönköpings län.

Jag blev centerpartist därför att jag ville förändra. Jag vill att människor ska få bestämma mer själva och jag vill bygga samhället på ett hållbart sätt.

För mig är det självklart att du ska få bestämma vilken skola dina barn ska gå i, vad du vill jobba med eller vart du vill bo. Men då måste det finnas förutsättningar för jobb, skola och service i hela landet. Vi kallar det närodlad politik.

Mina viktigaste frågor:

  • Sverige behöver fler jobb. Men det är företagen, inte politiker som kommer att fixa dem. Därför är det så viktigt att vi satsar på att ge dem bättre villkor.
  • Vi måste bygga ett hållbart samhälle, därför är klimatutmaningen så oerhört viktig för mig. Det behövs ny teknik, smarta lösningar och en hög prislapp på att skita ner. Både frihet och ansvar med andra ord. Steg för steg gör Centerpartiet Sverige grönare, friare och mer företagsamt. Jag hoppas att du vill vara med på den resan.

Video: Annie Lööf - partiledaren och människan

Kontakta Annie

Kontakta Annie

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....