Centerpartiet lokalt
  • / Press
  • / Live-sändningar

Följ våra Live-sändningar

Här kan du följa alla facebook live sändningar från Centerpartiet. Du kan även titta på de senaste sändningarna i efterhand.

Just nu har vi inga livesändningar planerade

 

Senaste sändningar

nÄSTA lIVEsÄNDNING

Just nu har vi inga livesändningar planerade.

Så här gör du för att ställa frågor

Vi vill veta vad du tycker! Därför sänder våra politiker regelbundet live från både våra, och sina egna kanaler. Har du en fråga eller synpunkt som du vill ha svar på?

Här kan du ställa dina frågor till Annie

Politiker som sänder live

Anders W Jonsson
Barnläkaren som älskar att prata om hur vi får en bättre vård. Sänder inte sällan från en parkeringsplats i Gävle i gryningen. (Lugn, du kan se avsnitten i efterhand.)
Helena Lindahl
De gamla rektorstakterna sitter fortfarande i när Helena Lindahl sätter press på regeringen. Bl.a. i frågor som rör människors rätt att äga skog och bo på landsbygden.
Daniel Bäckström
Tjusas du av bandvagnar och JAS-plan? Gillar du dessutom hästar i skogsarbete, jakt och en levande landsbygd? Då ska du följa vår expert på försvarspolitik.
Johanna Jönsson
Här har du chansen att följa en politiker som talar direkt från hjärtat, gärna i migrationsfrågor. Alltid ärlig, alltid personlig, alltid varm – ofta provocerande.
Rickard Nordin
Följ med på upptäcktsresan för en bättre miljö och ett bättre klimat med hjälp av ny teknik, gamla sanningar och – i pauserna – en stor portion e-sport.
Johan Hedin
Möt mannen som identifierar sig med Madickens pappa; ”en rekorderlig man”. Här får du brott och straff – och hur vi ska se till att inte en enda unge blir kriminell.