Centerpartiets valbudskap: Stora framtidsfrågor och starka värderingar

Centerpartiet har flera centrala uppgifter i årets valrörelse. Vi ska sätta stora framtidsfrågor för Sverige på agendan. Vi ska vara en målmedveten kraft för medmänsklighet och mot främlingsfientlighet. Och vi söker mandat för ett maktskifte, för att byta ut Stefan Löfven och få en ny Alliansregering.
– Framåt är huvudtemat för Centerpartiets valrörelse. När andra svartmålar och fastnar i problembilden vill vi lyfta fram möjligheter, hopp och framtidstro säger Michael Arthursson, partisekreterare (C).

Centerpartiets budskap på årets valaffischer handlar till stor del om hur vi kan hålla samman och utveckla Sverige. En nyckel är småföretagen som skapar 4 av 5 nya jobb, som är grunden både för att utveckla hela landet och för en bättre integration. Vi tar position för att utveckla landsbygden och klara en trygg vård i hela landet, var du än bor. Vi har en miljöpolitik som riktar in sig på att stoppa utsläppen, inte hindra utvecklingen.

Valaffischerna har också starka budskap om värderingar som grundas på medmänsklighet och jämställdhet.

– I en tid med ett hårdare samhällsklimat där många söker syndabockar och rasismen börjar breda ut sig, står Centerpartiet för ett helt annat budskap. Vi vill att Sveriges väg framåt ska bygga på värderingar om medmänsklighet och humanism, och att det är så vi också kan skapa trygghet, ordning och utveckling, säger Michael Arthursson. 

Valaffischer 2018- värderingar
Valafficsher 2018 framtidsbudskap
Framåt-Miljö