Nyhet: Anders W Jonsson vikarierar som partiledare och inleder med jultal

Annie Lööf har i dagarna fött sitt andra barn och går därmed på föräldraledighet. Hon lämnar nu med trygga händer över till Anders W Jonsson som inleder med att bland annat hålla Centerpartiets årliga jultal 17 december.

– Jag kommer ta vid där Annie Lööf slutade. Vi kommer fortsatt se mer av en grön politik där hela landet får förutsättningar att växa och där tryggheten ökar, säger Anders W Jonsson.

Anders W Jonsson, gruppledare i riksdagen och 1 vice partiledare, vikarierade redan förra gången som partiledare under Annie Lööfs föräldraledighet.

– Jag är varm i kläderna men ser fram emot att lägga in en extra växel nu. Fokus kommer fortsatt att ligga på att genomföra vår liberala reformagenda i Januariavtalet och se till att den följs upp i budgeten, fortsätter Anders.

Anders W Jonsson inleder sin tid som vikarierande partiledare med att hålla Centerpartiets årliga jultal den 17 december 08.30. Här kan du som medlem eller intresserad anmäla dig för att se det på plats, men det sänds också live på partiets FB-sida. För press kan anmälan göras här.

– Varmt välkomna! avslutar Anders W Jonsson.