Centerpartiet lanserar ny podcast

Nu släpps Centerpartiets nya podcast. Inför valet i höst intervjuas partiets talespersoner på djupet om sina ämnesområden.

– Den som är intresserad av att veta mer om Centerpartiets politik ska enkelt kunna få göra det. Genom att lyssna på den här podden får du på en dryg halvtimme koll på frågorna som betyder mest för dig, säger Charlotta Helge, kommunikationschef.

Centerpartiet Politik heter den nya podcasten, som programleds av Warda Fatih, i dag regionpolitiker för Centerpartiet i Skåne och tidigare vice ordförande för Centerstudenter.

– Det har varit mycket givande att använda sig av podcastformatet för att ge en helhetsbild av Centerpartiets politik. Intervjuerna har gett utrymme för längre och förklarande svar, säger Warda Fatih.

Fem avsnitt av podden finns tillgängliga att lyssna på nu. Om två veckor kommer ytterligare ett antal avsnitt att släppas.

– Varje avsnitt behandlar ett specifikt politikområde. Det har gett oss möjligheten att gå på djupet i aktuella samhällsutmaningar, idébaserade frågor och inte minst, all den sakpolitik som Centerpartiet lägger fram inför valet, säger Warda Fatih.

Podcasten Centerpartiet Politik finns på Spotify, Apple Podcasts och Google Play Podcasts.

Lyssna på de fem första avsnitten:

  • Ekonomi och arbetsmarknad med Martin Ådahl
  • Utrikes- och säkerhetspolitik med Kerstin Lundgren
  • Klimat- och energipolitik med Rickard Nordin
  • Sjukvårdspolitik med Anders W Jonsson
  • Europapolitik med Abir Al-Sahlani

Alla avsnitt på Spotify

Centerpartiets nya podcast Warda och Abir
Centerpartiets podcast Rickard och Warda
Centerpartiets podcast