Josefin Berglund Belani ny presschef för Centerpartiet

Centerpartiet har rekryterat Josefin Berglund Belani som ny presschef. Hon kommer närmast från Vattenfalls kommunikationsavdelning.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av Centerpartiets kommunikationsenhet, säger Josefin Berglund Belani.

Hon har i dag rollen som Head of channel management på Vattenfalls kommunikationsavdelning. Innan dess har Josefin Berglund Belani varit debattchef, nyhetschef och reporter på Expressen, samt jobbat som journalist på bland annat Aftonbladet och Metro.

– Det känns jättekul och spännande att bli presschef för Centerpartiet. I den här rollen får jag sammanföra mina erfarenheter från både medie- och kommunikationsbranschen med mitt stora intresse för samhällsfrågor och politik, säger Josefin Berglund Belani.

– I Josefin får vi en erfaren ledare, med starkt driv som har en djup insikt i hur såväl traditionella som digitala medier fungerar. Jag ser otroligt mycket fram emot att jobba tillsammans med Josefin framöver, säger Magnus Demervall, biträdande partisekreterare och tf kommunikationschef.

Josefin Berglund Belani börjar på Centerpartiet den 11/5, inledningsvis på 50 procent för att med start i augusti börja jobba heltid.

För ytterligare kommentarer:

Josefin Berglund Belani, telefon: 0705747584

Magnus Demervall, telefon: 0727423355