Pressinbjudan till Centerpartiets partistämma 2021

Den 23-26 september är det dags för Centerpartiets partistämma. Den här gången träffas ombud, partistyrelse, riksdagsledamöter och åhörare digitalt, via 23 hubbar runt om i Sverige.

Det är ett annorlunda år som kräver nya lösningar. För att kunna genomföra Centerpartiets partistämma 2021 på ett smittsäkert sätt kommer stämman att hållas på 23 platser i hela landet.

Partistyrelsen, riksdagsledamöter, ombud från Stockholms Stad och Stockholms Län, håller till i skilda lokaler på XPO i Sigtuna. Övriga ombud träffas i hubbar som är placerade runt om i Sverige.

Stämman inleds klockan kl 12.15, torsdagen den 23 september, då partiledare Annie Lööf håller tal. En pressträff med Annie Lööf kommer att hållas efter tal och valärenden.

Det kommer även att hållas pressträffar med programansvariga efter de tre stämmoprogrammen.

Anmälan sker via denna länk

Där hittar ni även praktisk information om måltider och boende. En anmälan per person krävs. Sista dag för anmälan är 21 september. För att bli ackrediterad krävs presslegitimation som visas upp på plats.

Här finns hubbarna:
Kalmar, Eskilstuna, Borlänge, Bollnäs, Uddevalla, Karlstad, Visby, Göteborg, Falkenberg, Sollefteå, Sigtuna, Jönköping, Växjö, Luleå, Ulricehamn, Skövde, Helsingborg, Uppsala, Västerås, Lycksele, Örebro, Linköping, Stockholm.

Kontakt:
Pelle Skogberg
pelle.skogberg@centerpartiet.se
0722-478650